Rólunk

Solymosi Brigi
Brigi két kigyermek anyukája, és a WowMom programok megálmodója. Területe elsősorban a szülés utáni regeneráció, de az általa oktatott pilates és jóga alapokon nyugvó LoveYourBelly módszer kiváló tartásjavító, izomzatébresztő-és erősítő is egyben.

„Két terhesség, 2x25kg súlyfelesleg, és egy igen komoly diastasis recti gyakorlatilag teljesen leamortizált. Az izomrendszerem funkcióját vesztette, a testem szétesett. Az immunrendszerem lenullázódott, az önbizalmam a béka feneke alatt tengődött. Egy nagy elhatározás, viszont rengeteg tanulás, kutatás, edzés, és tapasztalás kellett ahhoz, hogy ma ismét egészségesnek mondhassam magamat testileg és lelkileg is. Ennek az útnak minden kudarca és sikere inspirált hogy egy olyan szülés utáni regeneráló programot indítsak, ami egymásra épülő komplett tudást biztosít, és minden területet lefed ami érdemben hozzájárul a regenerációhoz, hogy segíthessek azoknak, akik még nem találták meg az útjukat.”

 

Jánosi Szabina

Szabina fog segíteni Neked abban, hogy diéták nélkül, fenntartható, minőségi étkezéssel is elérd a céljaidat.

„Már az egyetem alatt szembesültem vele, hogy a rendszertelen életmód és a stressz általános rossz közérzetet hozott magával, levertséget, motiválatlanságot. Később biomérnökként a napi 8 órás ülőmunka csak rontott a helyzeten. Az életmódváltás elengedhetetlen volt a testi-lelki egészségem megőrzésében. Szép lassan beszippantott az új világ, ahol a minőségi alapanyagok minőségi energiát adnak, a rendszeresség pedig kiegyensúlyozottsággal jár együtt, azóta pedig elhivatottan dolgozok azon, hogy az általam már kitaposott út minden tudását és tapasztalatát átadhassam.”

Asztalos Eszter

Eszter csodálatos családanya, és egyben a Betterbell® SE egyik vezető edzője, SFG2 képesítéssel. Ő fogja megtanítani neked a biztonságos, tudatos és hatékony edzések alapjait, hogy ne csak szép, de egy egészséges test büszke birtokosa lehess!

„Funkcionális terheléssel tartok személyi és csoportos edzéseket 3 éve. Ez az edzésmódszer a leghatékonyabb alakformáló, tartásjavító, hisz az izomzat ébresztésével visszanyerjük azok eredeti tartó-és támasztó funkcióit. 2 gyermekes anyaként, 40 évesen ezzel a módszerrel kerültem én is jobb formába mint bármikor azelőtt, így hivatásommá vált hogy tudásomat továbbadjam.”