Szolgáltatások

WORKSHOP:

Ahol minden megtudhatsz hogyan legyél Te is WowMom! Gyere el és ismerd meg a program egyedülállóságát, tanuld meg a tested működését, és tapasztald meg az igazi wow! érzést, amikor felfedezed mi mindenre vagy képes a megfelelő segítséggel. A 2,5 órás workshopon az elmúlt 10 éve minden tudását és tapasztalatát megosztom veled. Segítek megismerni a tested, megmutatni a csodát amit én látok, és feltárni az elakadás okát. A workshopok kis létszámúak hogy a lehető leginkább Rólad szólhasson!

KÖVETKEZŐ WORKSHOP: 2022.07.02. 16:00-18:30

Helyszín:
The Stage Budapest
1054, Károly krt. 2

A férőhelyek száma: 8 fő

12 000 Ft

Állapotfelmérés, konzultáció:

Általános egészségi, és kondícionális állapotfelmérés az első találkozás alkalmával, edzésterv előrevetítése, célok meghatározása.

3 000 Ft

Személyi edzés:

Privát órák, ahol csakis Rád figyelek, és az előre átbeszélt edzésterved alapján haladunk, a kitűzött célok felé. Az órákon megbeszélés alapján akár saját otthonodban, akár edzőteremben is részt vehetsz, és természetesen babákat, és kisgyerekeket, és barátnőket is szívesen látok.

7 000 Ft/alkalom

Kiscsoportos edzés:

Kiscsoportos (3-4 fő maximum) óráinkon igyekszek olyan közösséget teremteni az anyukáknak, ahol nem csak együtt tornázhatnak, motiválhatják egymást, de közös élményekben is részük lehet, és valódi barátságok születhetnek, egymást támogató negybetűs NŐK között.  A részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

A következő csoport indulása:

2 fő esetén 5 000 Ft/alkalom,
3 fő esetén 4 000 Ft/alkalom,
4 fő esetén 3 000 Ft/alkalom

Online csoportos edzés:

Egy kattintás, és egy konferenciahívás keretén belül online részt vehetsz csoportos edzésen is. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

A következő csoport indulása: 

2500 Ft/alkalom

Online privát edzés:

A személyi edzések online is elérhetőek, így mindig a neked megfelelő időpontban kezdjük az órát akárhol is legyél. Terítsd le a matracod, és várd a hívást!

4 000 Ft/alkalom

Személyre szabott edzésterv készítése önálló munkához:

Ha úgy érzed kiszámíthatatlan mikor tudsz időt szánni az edzésekre, mégis szeretnél a képességeidnek és az egyéni igényeidnek maximálisan megfelelő gyakorlatsorokkal dolgozni, kérd előre összeállított edzéstervedet!

15 000 Ft

Loveyourbelly tanfolyam:

Egy tanfolyam, ahol megtanulhatsz mindent a szétnyílt hasizomról, a hasizom anatómiájáról, leghatékonyabb fejlesztéséről és az egészséges, tudatos életmódról. Személyre szabott gyakorlatsort adok, amivel a tanfolyam elvégzése után biztonságosan dolgozhatsz a hasad állapotán akár otthon is.
Az aktuális tanfolyamokról a hírlevelekből kaphatsz további információt.

12 000 Ft

Loveyourbelly gyakorló óra:

A tanfolyamot elvégzők számára lehetőség van gyakorló órákon részt venni. A szabad helyekről és a lehetséges időpontokról érdeklődj kérlek a megadott elérhetőségeken.

3500 Ft/alkalom